tiistaina, heinäkuuta 08, 2008

---22:25---

Ensin meni huonosti. Todella, todella huonosti. Ahmin ahmimasta päästyäni, kävin ostamassa lisää ruokaa, ahmin, ahmin, ahmin, ostin lisää, ahmin. Oksensin aina kun tuntui siltä, että nyt olen kaulaan saakka täynnä. (Jos kumarruin hiukankin, oksensin itsestään. Jes, niin täynnä.)
Noh. Sitten tajusin, että ei se ruoka nyt niin hyvälle maistu. Kaikki karkitkin mitä olen viime aikoina suuhuni lapannut ovat olleet jotenkin...pettymyksiä. Jäätelöstä tulee kylmä, leipä on mautonta höttöä. Vakuutin itseni, ja nyt olenkin toista päivää syömättä. Enköhän selviä perjantaihin asti.
Perjantaina lähtö miehen luo.
Vähän kammottaa kaikki se ruoka. Toisaalta siellä en kehtaa mennä ahmimaan, ja tällä kertaa mukana ei ole tarpeeksi rahaa herkkujen ostamiseen. Kultakin yrittää päästä kiinni vähän terveempiin elintapoihin, joten luulen että sen viikon aikana ei ehdi käydä köpelösti.
En tosin tiedä mitä tekisin, jos taas lihoisin 60-kiloiseksi.
Eihän se paha paino ole, ellei ole tälläinen itsekriittinen krooninen laihduttaja. Jotenkin kuvittelen, että 2-4 kilon tiputuksen jälkeen olisin paljon tyytyväisempi itseeni. Ehkä jopa...ehkä jopa ne 9 kiloakin voisi vielä kadottaa.
Lipsunkohan nyt taas siihen samaan helvettiin josta jonkin aikaa sitten kapusin pois?

Ei kommentteja: