torstaina, kesäkuuta 19, 2008

---9:09---

Hohhoi. 56.0. Leivät/vesi varmaan painavat. Pitäisi vähentää hiilihydraatteja, mutta jos en syö niitä vähään aikaan alan haluta leipää ja spagettia ihan hulluna. Ja tuo johtaa aina ahmimiseen, ennemmin tai myöhemmin. Tänään syön ananasta ja jugurttia, nam! Ananas on tosi hyvää, ja tappaa makeanhimon ainakin vähäksi aikaa.
Minulla on ilmeisesti ihan kamala sokerihammas joka pistää minut ostamaan karkkia, mutta sitten kun syön niitä niin tuntuu siltä kuin mutustaisin kumin palasia. Yritän muistaa tämän ja olla karkitta.


--12:01---

Hahah. Aina kun ajattelen "no tämä päivä menee hyvin", se menee ihan paskaksi. Elikkäs, kävin jutskaamassa tukihenkilön kanssa. Väsytti, en olisi jaksanut sanoa sadatta kertaa että "joo en ole vihainen siitä että kiusaajani pilasi 9 vuotta elämästäni", enkä jaksanut selittää sitä että minä vain satun olemaan epäsosiallinen luonteeltani.
Sitten tapasin äidin kahvilassa ja pupelsin kakkua. Varmaan 300 kcal? Noh, kun sitten olin sen syönyt päätin että paskat, syödään sitten karkkia ja sipsejäkin. Nyt tässä kotona äsken istuin syöden niitä sipsejä. Tuli paha olo, lopetin. Söin karkkia ja suklaata, tuli taas paha olo. Lopetin, ja päätin heivata ne menemään. Ensin tosin punnitsin paljon mitäkin oli jäljellä, miinustin sen pusseihin merkityistä grammamääristä, ja katsoin paljon kaloreita missäkin oli.

Sipsit, 74g -> 406 kcal
Karkit, 40g -> 146 kcal
Suklaa, 70g -> 343 kcal

= 895 kcal + 300 kcal kakku = 1285 kcal

...siis voi vittu että tulikin valittua kaloripommit. :D Onneksi lopetin kesken, muuten olisi jo sipseistä tullut melkein 2000 kaloria. Nyt pitää olla tarkkana. Menisikö salille? Jaksaisiko? Oksentelua en halua taas aloittaa.


---14:55---

Pääsen opiskelemaan! Sain yhden pisteen yli pisterajan. Olisin saanut yhtä pistettä vaille täydet pisteet, jos olisin hakenut samaan paikkaan heti ysiluokan jälkeen.
Yläkerran naapurit tulivat pistäytymään täällä onnittelemassa & tuomassa myöhästyneen nimipäivälahjan (ne on tosi kivat naapurit, vähän kuin mummo ja vaari mulle), joten tulihan sitä taas syöpöteltyä. Nyt en edes pysty laskemaan kaloreita. Kauhean vaikea olla syömättä kun tulee vieraita ja kaiken maailman kakkuja yms. pistetään pöydälle. Plääh. Lohduttaudun sillä, että pääsin kuin pääsinkin kouluun.
Nyt pitää ostaa saksia ja mallipäitä ja föönejä ja vaikka mitä. :D


---21:35---

Ähhh. Mussuttelin loputkin sipsit, vanukkaita, jugurttia. Ei se edes ollut hyvää! Milloin oikein opin ulos näistä kaameista 'herkku'-tottumuksistani? Ne sipsit oli ihan oikeasti kamalia, kuvittelin miten se rasva oikein valui kielelleni ja äääh...ällöä.
Anyway. Trimmasin hiuksiani vähän. Yleensä tämä johtaa sellaiseen "hmm, leikkaanpa vielä tuosta, ja tuosta, ja tuosta" kunnes koko tukan pituus on noin viisi senttiä. Mutta tällä kertaa tosiaan vain trimmasin niskasta. Yritän kasvattaa hiuksiani pidemmiksi, joka on aika epätoivoinen homma. KASVAKAA JO, PERKELE!
Huomenna jos on hyvä ilma ajattelin mennä yrittämään ruskettumista & ostaa jotain kesävaatteita kuten valkoisen hippihameen. Joo, tyylini on vähän heitteleväinen. :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi! onneks olkoon! Mäkin tahdon kampaajaks parin vuoden päästä kun saan merkonomin paperit käsiin.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea opiskelupaikasta!

//semmi