lauantaina, kesäkuuta 28, 2008

---15:46---
.
No, ei ollutkaan angiina (luultavasti), vaan ilmeisesti joku virus. En voi tehdä muuta kuin tankata itseäni ibumaxilla ja odotella että se loppuisi. Nukuin kuin tukki pitkän sairaalakeikan jälkeen, ääneni on pelkkää kähinää, ei tee edes mieli yrittää syödä koska pelkään että se pahentaisi kipua. Mitäs muuta...joo, paino oli laskenut hiukkasen, vaikka olinkin syönyt vähän liikaa eilen. Tuli ihan kiva olo. :)
.
.
---16:59---
.
Juttelin nettikaverini (öh, olkoon salanimeltään vaikka Bear) kanssa koulusta. Hän oli iloinen siitä, että pääsin sisään, ja mietti juuri että se että pääsen ulos kotoa kouluun muiden ihmisten seuraan varmasti auttaa pahaan olooni. Noh, sitten sanoin että mitä jos minua kiusataan (ja todellakin pelkään tätä, vaikka se ehkä höperöä onkin), ja Bear sitten nauroi varmaan viisi täyttä minuuttia putkeen. Ilmeisesti 'olen sen oloinen, että minua ei kannata ärsyttää'. No voi kiitos!
Sain myös tänään kuulla, että eräs kaverini ala-asteelta on tulossa samaan kouluun, mutta eri linjalle. Olisi ihan kiva nähdä häntäkin, kuulla mitä hänelle kuuluu jne.
Sairaus on nyt hiukan pahentunut, vaikea hengittää kun pelkkä ilmakin tuntuu raapivalta. Meneepähän ruokahimot ohi.
.
.
---23:50---
.
Nyt jostain syystä syömättömyys tuntuu menevän helpommin kuin minkään syöminen. Suorastaan nautin tästä nälästä, joka on outoa, koska yleensä kuolaan milloin minkäkin ruuan perään. Onneksi pääsin pois juustopasta-addiktiostani. Se oli aika kamalaa, ja juuri nyt mokoma ruoka ällöttää. Tämä saattaa tietty johtua siitä että olen kipeänä, mutta melkein toivon että tämä jatkuisi pidempäänkin...ihan vaikka koko loppu elämän jos voisi, kiitos.
Olisi mahtavaa, että ei olisi mitään himoja mitään ruokaa kohti. Sitten vain söisi sen, minkä tarvitsisi, ja pysyisi laihana. Eikä heti kun pääsee tavoitteeseen alkaisi ahmia, ahmia, ja ahmia.
Tosin, näinpä epäilen käyvän. Inhottaisi mennä kouluun lihavana. Muutenkin on jo itsetunto niin alhainen. Haluaisin kerrankin olla laiha ja kaunis. En "hyi, tuolla se läski taas tankkaa naamaansa, eiks se osaa lopettaa?!" tai "hei haloo, kato sun mahaa, jos olisin sä niin lakkaisin syömästä!"....
Haaveilen siitä, että olisin ihan skeletaalinen ja näkisin jonkun noista idiooteista. "Noh, nyt lakkasin syömästä, kelpaanko nyt?" ... vaikka tuskinpa se niitä hetkauttaisi yhtään. Mutta saahan sitä haaveilla omassa sairaassa pikku mielessään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ei toimi tuo äänestys... Jostain syystä ei ole kyllä muutamaan päivään toiminut muissakaan blogeissa.

//semmi