perjantaina, kesäkuuta 27, 2008

---15:24---
.
Ahhh kunnon unet! Alistuin tosin taas ottamaan lääkkeitäni, mutta näköjään todellakin tarvitsen niitä. Muutenkin suht. OK olo tänään. Saa nähdä miten pitkään se kestää. Menen nyt syömään jotain aamiaisen tapaista. Toivottavasti ei johda ahmintaan!
.
.
---15:59---
.
Hyvä tuuleni romuttui hetkessä. Söin vähän liikaa, mutta se ei ole pahin ongelma. Pahin ongelma on, että kurkkuuni sattuu jatkuvasti, ja kipu leviää korviin asti jos nielaisen. Ihan kuin joku olisi viiltänyt sen auki. Hyvä puoli tässä on se, että nyt en ainakaan mene ahmimaan lisää. Huono puoli on se, että se SATTUU IHAN PIRUSTI. Äh. Jopa jugurtin nieleminen sattui. Vali vali vali. Pitäisi kait mennä näyttämään sitä lääkärille. Tai...hmm. Tämähän voisi olla oiva apu pitämään minut kaukana mistään nieltävästä... Voi että. Sairas tapa ajatella.
Tämä voisi johtua oksentelusta tai tupakoinnista tai niistä tosi ärhäkän kirpeistä rypäleistä jotka juuri söin, tai ehkä siitä että lääkkeeni kuivattavat suuni aina pahasti. Mutta. Sairastan angiinaa noin kerran/kaksi vuodessa. Jotenkin epäilen, että tämä on sen tekosia.
.
.
---21:36---
.
Nyt vasta jotenkin alkoi ahdistaa tuo ruokailu. Olisin halunnut (tai ehkä se olisi halunnut?) jatkaa syömättömyyttä, mutta tiedän etten kovin pitkälle selviä täysin syömättä, vaikka en paljoa liiku. Mutta mutta. Ahdistus. Eikä ole Alproxejakaan enää - vaikka eivät ne paljoa auttaneet. Painankohan enemmän huomenna? Paljonkohan enemmän? Miksi piti mennä syömään?
Hohhoi. Onpas maalliset ongelmat.
Mutta vaikka kuinka sanoisin noin itselleni, en usko sitä 100%.
Tänään tunsin itseni aika nätiksi.
Sitten sekin tunne romahti.
Tänään taitaa olla masispäivä.
Ja äyh, olo on tosi täysi yhä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heh, arvasin ihan oikein siis :> ei kait haittane jos lisään sinut tuonne blogilistaani, kun entisen blogisi osoitteen sieltä jo poistinkin, kun se katosi yhtäkkiä. olisi kiva taas lueskella (myös rottien :) kuulumisiasi.

aika pahalta kuulostaa tuo kurkku. voisi kuulostaa hyvinkin angiinan tapaiselta, tai jos oksentaessa olet raapinut nielusi verille ja se olisi tulehtunut (?) kannattaisi kyllä käydä siellä lääkärissä, ettei tule mitään ikäviä yllätyksiä sitten eteen (minun tuurillani pahenisi niin, että puolet kasvoista halvaantuisivat)

mukavaa vkoloppua teille sinne :>

Anonyymi kirjoitti...

Ihhihii, galleriavakoilin ja sun tukka on tosi nätti kuten olet muutenkin! <3

Olikos se ihkuboksin teksti sinun ja rakkaasi välinen keskustelu? Koska se oli hauska! :D

Piristit päivää, kiitos. :)

Anonyymi kirjoitti...

On niin paljon asioita tulossa tässä elämässä, että pakko tehdä jotain. En voi olla tässä kunnossa kun ne koittavat.

Joten nappia huuleen ja peukut pystyyn! Se parhaiten nauraa jolla on vahvin lääkitys! :D